"Laat uw nummer achter, dan nemen onze adviseurs contact met u op!"

Bel mij terug

Traplift stoel + rail

Een traplift met stoel is misschien wel een van de meest nuttige uitvindingen van de laatste tijd. Mensen profiteren hier nog dagelijks van. Waar eerder een verhuizing vaak noodzakelijk was,  kunnen trapliftgebruikers nu gewoon thuis blijven wonen. Bent u van plan om binnenkort een lift te bestellen, dan moet u o.a. ook nadenken over de keuze voor een trapliftstoel. Een stoel moet comfortabel zitten en misschien ook aangepast worden aan uw situatie.

Ergonomische trapliftstoelen

Hebt u last van uw rug, bent u klein of juist lang? Een ergonomische traplift is een pre. Een stoel die is gevormd naar uw rug is mogelijk. Net zoals een voetenplank die in hoogte verstelbaar is, of verstelbare armleuningen.

Uitstraling

Een mooi ontworpen traplift is niet perse noodzakelijk maar een lift die past in uw interieur heeft natuurlijk de voorkeur. Vaak kunt u ook zelf een kleur uitkiezen.

Bekleding

Wat misschien even belangrijk is aan het design van een stoel, is de bekleding. De stoellift wordt meerdere keren per dag gebruikt. Het is belangrijk dat de bekleding niet slijt en makkelijk gereinigd kan worden. Kies bij voorkeur voor een leren stoel. Dit mag gerust ook kunstleer zijn.

De rail

De rail van trapliften wordt meestal op de traptreden gemonteerd. In sommige gevallen wordt de rail aan de muur bevestigd. Bij het monteren let de monteur erop dat de rail mooi is weggewerkt en geen obstakel vormt. 

  • onafhankelijk advies
  • geld & tijd besparen
  • gratis meerdere offertes
  • eigen adviseurs
  • persoonlijk advies
Deze website maakt gebruik van cookies, voor meer info klik hier
426