"Laat uw nummer achter, dan nemen onze adviseurs contact met u op!"

Bel mij terug

Leveranciers

Er zijn nogal wat trapliftleveranciers. Het kan daarom lastig zijn om een goede en betrouwbare leverancier te vinden die goedkoop is, topmerkliften levert, betrouwbaar is, en de beste service levert. Via onze website kunt u offertes aanvragen en trapliften vergelijken. Ook komt onze adviseur graag bij u thuis, zodat uw situatie goed beoordeeld kan worden. De adviseur kan vervolgens een prijsvergelijking maken bij vijf fabrikanten waarmee wordt samengewerkt. Hieronder plaatsen we alvast enkele bekende leveranciers van trapliften.

Stannah

Stannah maakt al 150 jaar specialistische producten. De nadruk ligt op het vervoeren van personen en goederen binnenshuis. Stannah levert o.a. goederenliften, plateauliften voor de trap, thuisliften en trapliften.

Handicare

Twee trapliftfabrikanten brachten hun ervaring en kennis samen en gingen verder onder de naam Handicare Trapliften. Voor u als klant is het een voordeel dat er o.m. een fabriek in Nederland is gevestigd. Daardoor kan uw traplift snel geleverd worden.

Eureka

Een bedrijf dat met haar klanten meedenkt en altijd met creatieve oplossingen komt. Voor Eureka zijn er geen belemmeringen; wat uw woonsituatie ook is, welk type trap u ook hebt, Eureka komt altijd met een oplossing voor een probleem.

Van Otterlo

Van Otterlo is een allrounder op het gebied van liften voor trappen. Het bedrijf vindt veiligheid belangrijk. Uw traplift wordt dan ook na afloop uitvoerig getest. Alles moet kloppen. Van Otterlo levert (stoel)(trap)liften maar doet ook zelf de installatie en onderhoud. 

Smienk Trapliften

Smienk Trapliften is voornamelijk gespecialiseerd in gebruikte en tweedehands trapliften, sindskort leveren zij echter ook nieuwe trapliften.

 

  • onafhankelijk advies
  • geld & tijd besparen
  • gratis meerdere offertes
  • eigen adviseurs
  • persoonlijk advies
Deze website maakt gebruik van cookies, voor meer info klik hier
377