"Laat uw nummer achter, dan nemen onze adviseurs contact met u op!"

Bel mij terug

Traplift kopen

Een traplift kopen is uiteraard geen keuze die zomaar uit de lucht komt vallen. In de meeste gevallen gaat daar iets aan vooraf. Want misschien kost het traplopen u teveel energie, of u kunt zich niet meer soepel bewegen. Met het kopen van een traplift zijn al deze problemen verholpen.

Vergelijk zelf uw traplift

Door een traplift te kopen worden alle ruimtes in uw huis weer bereikbaar, zonder dat dit u energie kost! Trapliften die u via erkende leveranciers bestelt, voldoen aan alle veiligheidseisen. In uw comfortabele stoel kunt u zelf de lift bedienen. Eventuele bochten in uw trap zijn geen probleem. Een traplift bestellen via een vergelijkingssite heeft voor u meerdere voordelen. Meestal komt een adviseur geheel gratis bij u thuis, om te beoordelen welk soort traplift in uw huis het beste past en welke voor u het meest geschikt is. Daarnaast kunt u de liften vergelijken op prijs en kwaliteit.

Soorten trapliften

Afhankelijk van de trap en de persoonlijke situatie zijn er de volgende soorten trapliften:

Rechte liften voor uw trap
Kies voor een luxe of een eenvoudig model. Of voor een standaard model dat u aanpast naar uw wensen.

Sta-trapliften
Kunt u nog wel staan maar is het buigen van uw knieën lastig? De sta-traplift is ideaal voor smalle trapopgangen en voor mensen die iets minder mobiel zijn.

Lift met bochten
Deze lift is geschikt voor trappen waar een bocht of meerdere bochten in zitten.   

  • onafhankelijk advies
  • geld & tijd besparen
  • gratis meerdere offertes
  • eigen adviseurs
  • persoonlijk advies
Deze website maakt gebruik van cookies, voor meer info klik hier
416