"Laat uw nummer achter, dan nemen onze adviseurs contact met u op!"

Bel mij terug

Wat kost een traplift?

De kosten voor een traplift hebt u natuurlijk grotendeels zelf in de hand. Wilt u bijvoorbeeld een luxe traplift, dan betaalt u daar extra voor.

Zelf vergelijken en offertes opvragen

Het is lastig om u exact te vertellen wat trapliften kosten. Want de prijshoogte is afhankelijk van uw wensen. Daarnaast moet een lift op maat worden gemaakt. De rails moet worden gevormd en de kosten voor de voorbereiding en de uitvoering worden bij de daadwerkelijke kosten voor de traplift opgeteld. Ook de afmeting van uw trap is belangrijk. Daarnaast beïnvloeden het model traplift en eventuele extra opties de prijs. Hebt u een bepaald type traplift op het oog? Vraag dan offertes aan bij meerdere leveranciers en probeer zelf een prijs-/kwaliteitsvergelijking te doen.

Speciale modellen

Een belangrijke factor voor het bepalen van de prijs is uw fysieke gesteldheid. Is daardoor een speciale aanpassing aan de triplift noodzakelijk, dan zal dit de prijs beïnvloeden. Er zijn speciale modellen liften beschikbaar voor mensen die zwaarlijvig zijn.

Gebruik maken van subsidie

In subsidievaktermen wordt een traplift ook wel een mobiliteitsgoed genoemd. Hiervoor zijn mogelijk subsidieregelingen bij uw gemeente aanwezig. Een aanvraag daarvoor kunt u indienen via de website van de gemeente. Meer informatie hierover vindt u als u zoekt op 'WMO'. De afkorting staat voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. 

  • onafhankelijk advies
  • geld & tijd besparen
  • gratis meerdere offertes
  • eigen adviseurs
  • persoonlijk advies
Deze website maakt gebruik van cookies, voor meer info klik hier
420