"Laat uw nummer achter, dan nemen onze adviseurs contact met u op!"

Bel mij terug

Trapliften keurmerken

Op deze pagina willen we verschillende 'trapliften keurmerken' toelichten. Want kiest u voor een lift, dan moet deze zeker beschikken over een 'traplift keurmerk'.  

Trapliftkeuring

Een traplift schaft u niet voor de sier aan. Het is namelijk een apparaat dat u (misschien binnenkort al?) dagelijks van 'A naar B' moet brengen. Niet meer dan dat. Hij mag u niet in de steek laten. Wilt u er daarom zeker van zijn dat een traplift die u koopt van de allerbeste kwaliteit is, maar ook aan alle veiligheidseisen voldoet? Oriënteert u zich dan alleen op trapliften mét keurmerken. Deze worden gekeurd op kwaliteit, veiligheid en gebruikersgemak.

Hoe herkent u een goedgekeurde lift?

Stoeltrapliften die zijn gekeurd herkent u direct aan de keurmerken. De fabrikant vermeldt dit op het apparaat zelf, op de verpakking of op het aankoop-/en het garantiebewijs. Let speciaal op het eventueel aanwezige 'CE certificaat' (dit is géén keurmerk), een 'TUV keuring' of op een 'ISO certificaat'. De ISO-normen zijn een referentie voor veiligheid en kwaliteit. De zogenoemde 'ISO-9000-regels' informeren consumenten voornamelijk over het productieproces. Wanneer een traplift ISO-genoteerd is, zal het productieproces en de kwaliteitsmanagement met regelmaat gecontroleerd worden door deskundigen.  Een CE certificaat is overigens geen keurmerk. Dit certificaat geeft alleen aan dat het product voldoet aan regels die gelden binnen de Europese Unie.

  • onafhankelijk advies
  • geld & tijd besparen
  • gratis meerdere offertes
  • eigen adviseurs
  • persoonlijk advies
Deze website maakt gebruik van cookies, voor meer info klik hier
430